Gleden var stor da vi bikket 50 solgte pass før sommeren, og interessen har var stabilt høy hele tiden. Foruten deltakere fra rundtomkring i hele Norge, har vi påmeldte deltakere som kommer reisende fra England, Danmark, Nederland og Frankrike. Det er skikkelig stas! Om kun 2 uker ønsker vi velkommen til Oslos nye høst-festival for salsa-, kizomba- og bachata-dansere, i byens splitter nye og mest amazing venue, Sentralen!

Great response to Oslo Caribbean Feeling!

We were very happy when the first 50 passes were sold before summer, and the interest for the event has since then been stable and high. Apart from participants from all over Norway, we have travelers coming from England, Denmark, the Netherlands and France. We are thrilled! And in only 2 weeks we can welcome you to Oslos new autumn festival for all salsa-, kizomba- and bachata-dancers, in the brand new and most amazing venue in the city, Sentralen!