Lørdag kveld før Copacabana Night braker løs, spiser festivalens artister sin middag kl. 20:30  i den vakre Marmorsalen på Sentralen. Har du lyst å joine dem der for en Karibisk Jambalaya-gryte med ris fra den prisbelønnede restauranten på Sentralen til NOK 195, kan du bestille den her: ocf-middag.salsanor.noDet finnes alternativt en tilsvarende Vegetar-gryte, for de som ikke ønsker kjøtt.Må bestilles innen midnatt mandag 10. oktober. Drikke og evt. forrett/dessert kan bestilles på stedet.
Velkommen!

Dinner with the artists.
Saturday night before Copacabana Night take-off, the festival artists are having their dinner at 20:30 hrs. in the beautiful Marmorsalen at Sentralen. Want to join them for a Caribbean Jambalaya-stew with rice from the award-winning restaurant at Sentralen for NOK 195? Please order it here: ocf-middag.salsanor.noThere will also be a vegetarian stew if you prefer not having meat.Must be ordered through the link within midnight monday 10th of October.Refreshments, starters and desserts may be ordered directly during the dinner.
Welcome!