Vi glered oss til å ha Aliochy i artist-teamet på Oslo Caribbean Feeling for første gang i 2020!!

Aliochy Aragon startet i vår sin egen latindans-skole med sin bror Miguel Carrazana, som heter RHYTHM. Aliochy er født på Cuba, oppvokst i byen Cienfuegos. Dansen har alltid vært en stor del av livet hans. Som liten danset Aliochy på gata og tok senere kurs i salsa, afro og cubansk danseteknikk.

Aliochy hadde store ambisjoner med dansen, og ønsket mer. Han ble da medlem av et profesjonelt dansekompani, ”Wilfred Figueredo”, hvor han jobbet som hoved-danser i 3 år. Stilen de danset i kompaniet var ”Cabaret”, som er sammensatt av salsa. afro, jazz, moderne, ballett og hip hop. Alt mikset til en forrykende forestilling.

I 2010 flyttet han til Norge hvor han studerte dans og pedagogikk. Parallellt med studiene har han jobbet som instruktør, koreograf og danser på ulike festivaler, forestillinger og eventer. Han har i tillegg danset i det største afrikansk-karibiske kompaniet i Skandinavia: Tabanka Crew, som en av hoved-danserne. De har gjort flere forestillinger på Den Norske Opera og Ballett, TV-program og forestillinger i utlandet.
Nå danser han i Show de Vida, et kompani som har hatt forestillinger både i Norge og internasjonalt, på TV og har hatt har oppnådd tegningkast 6 i avisa for sin produksjon på Edderkoppen Teater i 2019.